Mangor & Nagel, Bredalsparken, Nybyggeri af almene boliger

Om os

Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund, Århus og Roskilde. Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag 90 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale.
Vi yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, projektering, byggeledelse og landskab.

INSPIRERENDE SAMSKABELSE

Vi tror på, at det er essentielt at udvikle projekterne sammen, både internt i virksomheden og eksternt med kunder og samarbejdspartnere. I daglig tale kaldet inspirerende samskabelse.

FORNYENDE ARKITEKTUR MED AFSÆT I TRADITIONERNE

Mangor & Nagel arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med sin kontekst kan forny og udvikle bygningskunsten.
Vores arv er den solide lokale byggeskik og de gode håndværksmæssige traditioner. Vores mål er at fortolke og forny dette i samspil med globale strømninger. Vi skaber helheder, hvor program, byggeøkonomi og global ansvarlighed går hånd i hånd. Vi arbejder målrettet på at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som et centralt afsæt i alle typer af opgaver.

Bente Andersen

Administrerende direktør, partner
Arkitekt, MBA
Telefon

Torben Nagel

Kreativ direktør, partner
Arkitekt MAA
Telefon

Jakob Andersen

Teknisk direktør, afdelingschef Roskilde og Aarhus, partner
Bygningskonstruktør
Telefon