Vi har vundet Herlev Hospitals nye P-hus

Vi har sammen med totalentreprenør NCC vundet konkurrencen om Herlev Hospitals nye parkeringshus. Når det står færdigbygget, bliver det med 11 forskudte dæk fordelt på fem etager mod nord og seks etager mod syd. Parkeringshuset får plads til 524 biler.
Facaden på det nye parkeringshus bliver i strækmetal, som er anodiseret i en mørk bronze-nuance, som harmonerer med facaderne på hospitalets øvrige nybyggeri. Ved at vinkle og forskyde strækmetalpladerne, skaber vi en levende facade, der giver variation på facaden.
 
Det nye parkeringshus skal bygges syd for hospitalets nye Akuthus og bliver omgivet af grønne områder. For at skabe en blød og levende overgang fra det grønne landskab, som omgiver parkeringshuset, vil stedsegrønne klatreplanter vokse op ad facaden.
 
Byggeriet går i gang i maj 2017 og forventes at stå klar ved årsskiftet 2017/2018.