Kontorhus Kilde Allé

Ved en af Frederikssunds primære indfaldsveje er opført et 5.500 m² stort kontorhus, der bl.a. huser Skattecenter Frederikssund.
 
Bygningen er opdelt i 4 enheder i op til 5 etager, der følger grundens kuperede terræn og nedbryder det store bygningskompleks til en ska¬la, der passer til Frederikssund by. Bygningskroppene fremstår med lyst filtset murværk, vinduesbånd i naturanodiseret aluminium og tagdetaljer i zink.
 
Der er i bygningens indretning lagt vægt på at skabe en høj grad af fleksibilitet, der gør det muligt at opdele arealerne til mindre lejemål, både lodret og vandret. I underetagen er udført en stor kantine med produktionskøkken, der er tænkt til at kunne betjene hele bygningen.
Segment
Erhverv
Type
Nybyggeri
År
2009
Bygherre
B. Nygaard Sørensen A/S
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Landskab
Landskabsarkitekterne Roskilde
Ingeniør
Aksel V. Jensen A/S
Størrelse
5.500 m2
Byggesum
80,0 mio. kr.
Ydelser
arkitektrådgivning
projekteringsledelse

Torben Nagel

Kreativ direktør, partner
Arkitekt MAA
Telefon