Meyers Spisehus

Vi har løst opgaven om at færdiggøre udearealer for NCC i forbindelse med Meyers Madshus i Lyngby. Resultatet er et fleksibelt byrum, hvor der er etableret mulighed for udeservering. Det nye byrum ved Meyers Madhus er på en gang lukket om sig selv - en oase i menneskemylderet - og åbent samt imødekommende.  Byrummet skaber en overskuelig pladsdannelse i et godt samspil med de nære omgivelser og de bymæssige omgivelser i Lyngby centrum.

Et nyt byrum i bymidten

Det nye byrum skaber en overgang imellem den eksisterende torvedannelse i Lyngby Bymidte og et lavere beliggende torveområde langs facaden på et nyt byhus. Torveområdet er på den begrænsede plads indrettet med plads for udeservering, elegant udformede trapper og plinte, som indbyder til ophold og en rampetilkørsel, som kan bruges til bl.a. takeaway-leveringer.
 
 
Segment
Plan + landskab
Type
Nybyggeri
År
2014
Bygherre
NCC Property Development
Arkitekt
Format Arkitekter A/S
Landskab
Mangor & Nagel A/S, PLAN + LANDSKAB
Ingeniør
Moe & Brødsgaard
Andre aktører
Totalentreprise/Viuff Anlæg
Størrelse
250 m2
Ydelser
projektering
skitsering

Jacques Duelund Mortensen

Afdelingschef, PLAN+LANDSKAB
Arkitekt, MSB
Telefon