PARKERINGSHUS, HERLEV HOSPITAL

P-huset er med sine 524 parkeringspladser primært tiltænkt hospitalets personale og skal være med til at afhjælpe det trafikkaos man har haft ved Herlev Hospital. Således aflastes p-pladserne tættest på hospitalet, som patienterne i stedet kan bruge.

Levende facade
Facaden på det nye parkeringshus er udført i strækmetal, som er anodiseret i en smuk mørk bronze-nuance, som harmonerer med facaderne på hospitalets øvrige nybyggeri. Ved at vinkle og forskyde strækmetalpladerne, er der skabt en levende facade, der opleves forskelligt afhængigt af synsvinkel.

Grønne elementer
P-huset er placeret syd for Herlev Hospitals nye akuthus og bliver omgivet af grønne områder. For at skabe en blød og levende overgang fra det grønne landskab som omgiver parkeringshuset, bliver det grønne element også en integreret del af parkeringshuset. Stedsegrønne klatreplanter, der vokser op ad facaden, skal danne en grøn base.

Segment
Erhverv
Type
Nybyggeri
År
2018
År start
2017 -
Opgave
Arkitektrådgivning
Bygherre
Herlev og Gentofte Hospital
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Ingeniør
NCC Danmark A/S
Entreprenør
NCC A/S
Størrelse
12.320 m2
Ydelser
arkitektrådgivning
byggeledelse
projektering
projekteringsledelse
skitsering

Lise Meyer-Holdt

Kommunikation
Cand.soc i politisk kommunikation & ledelse
Telefon